Voicetel Communications at Customer Congress

Nasza firma jako lider na polskim rynku w obszarze technologii smart speech została zaproszona do współpracy przez Customer Congress 2017. Dawid Wójcicki, Prezes Zarządu Voicetel Communications opowiadał  o tym, jak nasza autorska technologia Brilliance™ pozwala rozwiązywać tradycyjne problemy telefonicznego kontaktu z klientem, gdzie w szczególności znajdzie zastosowanie, oraz jakie łącznie korzyści pozwoli osiągnąć firmom i ich klientom.

Customer Congress – czyli największe wydarzenie o obsłudze klienta w Polsce!

• Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta z osobami odpowiedzialnymi za budowanie i wdrożenie strategii obsługi klienta w firmach
  • Rozmowy o trendach w obsłudze klienta, zmianach w procesach obsługi klienta, innowacyjnych narzędziach i rozwiązaniach, dobrych praktykach oraz o tym czym klienci nieustannie nas zaskakują …
  • 300 uczestników zajmujących się na co dzień doskonaleniem procesu obsługi klienta i poszukujących nowych inspiracji w tym obszarze

Wydarzenie w temacie obsługi klienta zostało zrealizowane 10 rok z rzędu. Podczas wydarzeń zostają poruszane takie tematy jak:  procesy obsługi klienta, siła telemarketingu, efektywny call center i contact center, oraz ewolucja w procesach obsługi klienta.

Customer Congress było też okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń wśród menedżerów odpowiedzialnych za budowanie i wdrożenie strategii obsługi klienta. Podczas dwóch dni Customer Congress zaproponował kilkanaście wystąpień ekspertów i praktyków. Dawid Wójcicki poza wystąpieniem podczas pierwszego dnia, wziął udział w panelu dyskusyjnym zatytułowanym  “Robot i człowiek – czy możliwa jest symbioza”.
Przypomnijmy, że Dawid Wójcicki we wrześniu b.r. został uznany za jednego  z 25 najważniejszych osób w branży call center w Polsce.

25 najważniejszych osób w contact center

Serdecznie gratulujemy wszystkim, którzy znaleźli się w zestawieniu.

Co roku redakcja CCNews przygotowuje listę 25 najważniejszych osób w branży contact center w Polsce. Prezes Voicetel Communications, Dawid Wójciki kolejny raz znalazł się w tym zestawieniu.

Voicetel with top-performing students from Pomerania region

Which areas of life will artificial intelligence permeate?

On 18 November, we took part in the 1st Students Conference “Best students from Pomerania”, held at Gdańsk University of Technology. The cleverest students from our region were familiarised with issues related to artificial intelligence.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.