President Dawid Wójcicki reaches the final of EY Entrepreneur of the Year

EY Przedsiębiorca Roku to jedyna tej rangi, międzynarodowa inicjatywa promująca najlepszych przedsiębiorców – w konkursie biorą udział przedstawiciele firm z niemalże 60 państw.

Prezes Voicetel Communications, Dawid Wójcicki znalazł się wśród 14 finalistów z Polski i zdobył nominację w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność. Wydarzenie miało na celu nagrodzenie twórców polskich firm, którzy zmieniają otoczenie, czym wpływają na rozwój gospodarczy Polski. W skład Jury wchodziły wybitne osobowości biznesu, w tym laureaci poprzednich edycji konkursu. 16 polską edycję konkursu wygrał Doktor Filip Granek, założyciel spółki XTPL i twórca innowacyjnej w skali globalnej technologii umożliwiającej ultraprecyzyjny druk nanomateriałów. Poniżej lista 11 finalistów 16 edycji EY Przedsiębiorca Roku:

• Bartłomiej Skrzydlewski, Amplus
  • Wiesław Żyznowski, Mercator Medical
  • Adam Mokrysz, Mokate
  • Wiktor Schmidt i Jakub Filipowski, Netguru
  • Paweł Gurgul i Wojciech Gurgul, PGS Software
  • Krzysztof Kostowski, PlayWay
  • Edward Bajko, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
  • Jarosław Królewski, Synerise
  • Michał Grams i Paweł Brach, TogetherData
  • Dawid Wójcicki, Voicetel Communications
  • Filip Granek, XTPL

Więcej informacji o konkursie: https://przedsiebiorcaroku.pl/news/finalisci-16-edycji-konkursu-ey-przedsiebiorca-roku/

Voicetel with top-performing students from Pomerania region

Which areas of life will artificial intelligence permeate?

On 18 November, we took part in the 1st Students Conference “Best students from Pomerania”, held at Gdańsk University of Technology. The cleverest students from our region were familiarised with issues related to artificial intelligence.

Unf**k bots by Voicetel Communications

Voicetel od ponad 6 lat zajmuje się automatyzacją głosowych procesów obsługi klienta.

Na stronie www.unfuckbots.com testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania. Dodatkowo chcemy edukować, a także dać możliwość przetestowania służącego nam (lub wręcz przeciwnie) bota.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.