President Dawid Wójcicki reaches the final of EY Entrepreneur of the Year

EY Przedsiębiorca Roku to jedyna tej rangi, międzynarodowa inicjatywa promująca najlepszych przedsiębiorców – w konkursie biorą udział przedstawiciele firm z niemalże 60 państw.

Prezes Voicetel Communications, Dawid Wójcicki znalazł się wśród 14 finalistów z Polski i zdobył nominację w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność. Wydarzenie miało na celu nagrodzenie twórców polskich firm, którzy zmieniają otoczenie, czym wpływają na rozwój gospodarczy Polski. W skład Jury wchodziły wybitne osobowości biznesu, w tym laureaci poprzednich edycji konkursu. 16 polską edycję konkursu wygrał Doktor Filip Granek, założyciel spółki XTPL i twórca innowacyjnej w skali globalnej technologii umożliwiającej ultraprecyzyjny druk nanomateriałów. Poniżej lista 11 finalistów 16 edycji EY Przedsiębiorca Roku:

• Bartłomiej Skrzydlewski, Amplus
  • Wiesław Żyznowski, Mercator Medical
  • Adam Mokrysz, Mokate
  • Wiktor Schmidt i Jakub Filipowski, Netguru
  • Paweł Gurgul i Wojciech Gurgul, PGS Software
  • Krzysztof Kostowski, PlayWay
  • Edward Bajko, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
  • Jarosław Królewski, Synerise
  • Michał Grams i Paweł Brach, TogetherData
  • Dawid Wójcicki, Voicetel Communications
  • Filip Granek, XTPL

Więcej informacji o konkursie: https://przedsiebiorcaroku.pl/news/finalisci-16-edycji-konkursu-ey-przedsiebiorca-roku/

Nowy produkt Voicetel Communications - Maya™

Kampanie telefoniczne do tysięcy klientów

Automatyzacja telefonicznej obsługi połączeń wychodzących bez wysokich kosztów, długich przygotowań i zespołu konsultantów oraz prawie dwukrotnie zwiększona efektywność w ocieplaniu leadów - sprawdź.

Unf**k bots by Voicetel Communications

Voicetel od ponad 6 lat zajmuje się automatyzacją głosowych procesów obsługi klienta.

Na stronie www.unfuckbots.com testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania. Dodatkowo chcemy edukować, a także dać możliwość przetestowania służącego nam (lub wręcz przeciwnie) bota.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.