Unf**k bots by Voicetel Communications

Voicetel od ponad 6 lat zajmuje się automatyzacją głosowych procesów obsługi klienta. Uczestniczymy w procesach badawczych, rozwojowych, a także sprzedażowych – w związku z czym znamy rynek Conversational AI od podszewki. Wiemy, jak ludzie rozmawiają z botami i co najważniejsze – jak chcieliby rozmawiać.

Jednym z celów Unf**k bots jest zmiana podejścia architektów tworzących rozwiązania z kategorii obsługi klienta na podejście skupione na customer experience. Kolejnym, jest wzięcie odpowiedzialności za branżę Conversational AI w Polsce, której czujemy się współautorami. Jeżeli nadal będą powstawały rozwiązania, które nie tylko nie będą pomagały klientom, ale korzystanie z nich będzie frustrujące – nie stracą na tym jedynie firmy, które takie rozwiązania wykorzystują, ale także te, które takie rozwiązania tworzą.

Na stronie unfuckbots.com testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania. Dodatkowo chcemy edukować, a także dać możliwość przetestowania służącego nam (lub wręcz przeciwnie) bota.

EY Entrepreneur of the Year

President Dawid Wójcicki reaches the final of EY Entrepreneur of the Year

The President of Voicetel Communications, Dawid Wójcicki, is among the 14 finalists of the 16th edition of the EY Entrepreneur of the Year contest, competing in the New Business category. The results of the contest will be announced on November 22, 2018.

#GdzieJestDialla event

A breakthrough event in the conversational AI industry

On 22 March 2018 Voicetel Communications SA organized an event that was a milestone for the Conversational AI industry.

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.