Lydia z brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

TeleBot (Lydia) stworzony przez firmę Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył brązową statuetkę w konkursie Mixx Awards w kategorii Innovation.

Konkurs Mixx Awards jest organizowany przez IAB Polska. Warunkiem udziału jest zrealizowanie kampanii wykorzystującej co najmniej jeden kanał digital. Jury oceniało zgłoszone kampanie całościowo – biorąc pod uwagę zarówno strategię, kreację, wykonanie i wykorzystanie mediów, jak również rezultaty, w tym zwrot z inwestycji.
Do konkursu zgłoszono ponad 14 tys. projektów w 16 kategoriach. Bot wykorzystywany był przez Bank Credit Agricole do zwiększenia efektywności kampanii kredytu gotówkowego. Nie jest to pierwsze wyróżnienie, jakie otrzymała Lydia – zdobyła już nagrodę Innovation 2018 w konkursie zorganizowanym przez Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR oraz wyróżnienie w konkursie Golden Arrow.

Pełna lista nagrodzonych znajduje się pod tym linkiem: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mixx-awards-2018-najwiecej-nagrod-dla-gong-havas-media-i-ikea-z-wyroznieniami.

The Most Creative Ones in Business

The 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.

Voicetel Communications participated in the event that took place on 29 January 2018 and inaugurated the 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.

Voicetel Communications at Customer Congress

The largest event related to customer service in Poland!

A meeting of market leaders of services and solutions in the sector of customer service. Talks about trends, changes, innovative tools and state-of-the-art solutions. Have a look at our footage of this event with active participation of Dawid Wójcicki

Unf**k bots by Voicetel Communications

Voicetel od ponad 6 lat zajmuje się automatyzacją głosowych procesów obsługi klienta.

Na stronie www.unfuckbots.com testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania. Dodatkowo chcemy edukować, a także dać możliwość przetestowania służącego nam (lub wręcz przeciwnie) bota.