Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.

Pod uwagę brano firmy, które złożyły sprawozdanie finansowe do KRS. Analitycy Bisnode Polska wycenili przedsiębiorstwa, stosując znaną i bardzo cenioną metodę szwajcarską. Voicetel Communications S.A. uplasowało się na 6. miejscu w województwie mazowieckim, a 29 w całym kraju w kategorii firm, których przychody ze sprzedaży w 2017 roku wynosiły od 5 do 50 mln złotych.

Z tej okazji, 6 czerwca w Hotelu Raffles w Warszawie odbyła się gala, podczas której wręczone zostały nagrody dla firm z województw mazowieckiego i podlaskiego, w której mieliśmy zaszczyt wziąć udział. Jesteśmy niezwykle dumni, że dzięki naszej ciężkiej pracy i innowacyjnymi rozwiązaniom udało nam się osiągnąć tak wielki sukces! Serdecznie gratulujemy pozostałym laureatom.

Pełny ranking Diamentów Forbesa znajduje się pod tym linkiem: https://www.forbes.pl/diamenty/2019

Mixx Awards

Lydia z brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

27 i 28 maja 2019 roku w samym centrum Warszawy miało miejsce największe wydarzenie branży customer care i call center w Polsce.

Nowy produkt Voicetel Communications - Maya™

Kampanie telefoniczne do tysięcy klientów

Automatyzacja telefonicznej obsługi połączeń wychodzących bez wysokich kosztów, długich przygotowań i zespołu konsultantów oraz prawie dwukrotnie zwiększona efektywność w ocieplaniu leadów - sprawdź.

The Most Creative Ones in Business

The 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.

Voicetel Communications participated in the event that took place on 29 January 2018 and inaugurated the 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.