Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.

Pod uwagę brano firmy, które złożyły sprawozdanie finansowe do KRS. Analitycy Bisnode Polska wycenili przedsiębiorstwa, stosując znaną i bardzo cenioną metodę szwajcarską. Voicetel Communications S.A. uplasowało się na 6. miejscu w województwie mazowieckim, a 29 w całym kraju w kategorii firm, których przychody ze sprzedaży w 2017 roku wynosiły od 5 do 50 mln złotych.

Z tej okazji, 6 czerwca w Hotelu Raffles w Warszawie odbyła się gala, podczas której wręczone zostały nagrody dla firm z województw mazowieckiego i podlaskiego, w której mieliśmy zaszczyt wziąć udział. Jesteśmy niezwykle dumni, że dzięki naszej ciężkiej pracy i innowacyjnymi rozwiązaniom udało nam się osiągnąć tak wielki sukces! Serdecznie gratulujemy pozostałym laureatom.

Pełny ranking Diamentów Forbesa znajduje się pod tym linkiem: https://www.forbes.pl/diamenty/2019

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.

EY Entrepreneur of the Year

President Dawid Wójcicki reaches the final of EY Entrepreneur of the Year

The President of Voicetel Communications, Dawid Wójcicki, is among the 14 finalists of the 16th edition of the EY Entrepreneur of the Year contest, competing in the New Business category. The results of the contest will be announced on November 22, 2018.