Customer Care Festival 2019

27 i 28 maja mieliśmy przyjemność zaprezentować się wraz z naszym partnerem – firmą Altar na konferencji Customer Care Festival 2019. Było to wydarzenie dedykowane branży customer care. W trakcie dwóch dni wzięliśmy udział w niezwykle ciekawych prezentacjach, spotkaniach i networkingu w gronie 400 najlepszych specjalistów od obsługi klienta w kanałach zdalnych.

Pierwszego dnia Head of Sales firmy Altar – Krzysztof Guzikowski oraz Chief Executive Officer firmy Voicetel Communications przedstawili case study największej w Europie platformy do masowych kampanii outbound i automatycznej obsługi klienta. Odpowiedzieli także na pytania czy bot i człowiek mogą stworzyć zgrany duet oraz jak im w tym pomóc, aby w pełni wykorzystali swój potencjał.

Ponadto, uczestnicy wydarzenia mieli okazję przetestować i samodzielnie skonfigurować robota głosowego Dialla w dwóch specjalnych bukach telefonicznych.
Podczas festiwalu swoją premierę miał także nowy brand stworzony przez Voicetel – UNF**K BOTS. Jego ideą jest szerzenie odpowiedzialności za branżę Conversational AI, której czujemy się współautorami w Polsce.

Mamy nadzieję, że uczestnicy wynieśli wiele cennych informacji z odbytych prelekcji i rozmów oraz, że będziemy mieli okazję spotkać się podczas kolejnej edycji wydarzenia.

The Most Creative Ones in Business

The 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.

Voicetel Communications participated in the event that took place on 29 January 2018 and inaugurated the 8th edition of 50 Most Creative Ones in Business.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.

Voicetel with top-performing students from Pomerania region

Which areas of life will artificial intelligence permeate?

On 18 November, we took part in the 1st Students Conference “Best students from Pomerania”, held at Gdańsk University of Technology. The cleverest students from our region were familiarised with issues related to artificial intelligence.