The Most Creative Ones in Business

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

“IT Sector at the WSE” – a conference by Millennium brokerage house

Meeting of the Voicetel’s CEO with institutional and private investors. Dawid Wójcicki presented the company’s profile, and long-term development strategy.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.