The Most Creative Ones in Business

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

#GdzieJestDialla event

A breakthrough event in the conversational AI industry

On 22 March 2018 Voicetel Communications SA organized an event that was a milestone for the Conversational AI industry.

EY Entrepreneur of the Year

President Dawid Wójcicki reaches the final of EY Entrepreneur of the Year

The President of Voicetel Communications, Dawid Wójcicki, is among the 14 finalists of the 16th edition of the EY Entrepreneur of the Year contest, competing in the New Business category. The results of the contest will be announced on November 22, 2018.

Voicetel with top-performing students from Pomerania region

Which areas of life will artificial intelligence permeate?

On 18 November, we took part in the 1st Students Conference “Best students from Pomerania”, held at Gdańsk University of Technology. The cleverest students from our region were familiarised with issues related to artificial intelligence.